Over ons

Wij, van laser4-7ec2011, willen je inspireren om te reizen of op zijn minst de wereld te zien. Dan wel op de beste en meest avontuurlijke manier die er bestaat, zeilen. Wij geloven dat men toegang moeten hebben tot de wereld buiten hun drempels, daarom is deze blog niet alleen voor reizigers. Ben je een lezer die meerdere malen per jaar landen aan het bezoeken bent of ben je eentje die nauwelijks eenmaal per jaar een voet in de volgende stad zet? Dat maakt niets uit, ons doel is om jou te inspireren. Stel je een reis voor, langs de Europese landen varen. Wind in je haren, omringd door water. Wat zo een ervaring tot een onvergetelijke kan maken is dat je gemakkelijk bezienswaardigheden van de andere landen kunt bezichtigen en ervaren, je de verscheidene gerechten kan uitproberen, enz. Het is een onbeschrijflijk gevoel, dat je zelf zal moeten ervaren.

Hopelijk zorgen de blogs ervoor dat je anders gaat denken over waar je op dit moment mee bezig bent en deze je inspireren om een ​​reis te maken of je te gaan vermaken.

Onze blog bevat namelijk:

  • Veiligheidsvoorschriften, horende bij het zeilen,
  • Benodigdheden voor het maken van een reis per zeilboot,
  • Hoe wij jou van dienst kunnen zijn,
  • Onze eigen ervaringen,
  • Zeilervaringen van anderen,
  • Handige tips en ideeën.

Kortom alles dat je moet weten omtrent het zeilen, van hoe je begint met zeilen tot de kleinste details van een complete zeilvakantie.

Ons doel hier is om door ervaringen van anderen te delen, jou en je naasten zodanig te motiveren om de stap te nemen het zeilen uit te proberen. Na één keer te hebben ervaren, zal je het zeker keer op keer willen meemaken. Wij hopen je te inspireren als avonturier en je vertrouwen op het water te vergroten. Het leven is bedoeld om van te genieten en de onvergetelijke die buitenshuis plaatsvinden zijn onbeschrijfbaar.

Wij kijken graag uit naar persoonlijke ervaringen van anderen. Heb jij eentje, die je graag met de rest zou willen delen, neem contact met ons op via het contactformulier. Laat ook jouw ervaring gelezen worden!