Zijn zeildoeken geschikt als reclamemiddel?

Reclame

Wil je reclame maken? Heb je gedacht aan zeildoeken? Zeildoeken zijn zeer opvallend en geschikt voor een goed reclame. Zeildoeken reclame heeft veel voordelen, je kunt hem bijna overal plaatsen voor je reclame. Niemand die voorbij gaat zonder een oogje erop te gooien. Zeildoeken als reclamemiddel kan door velen gebruikt worden zoals evenementen organisaties, bedrijven of activisten. Je kunt hem vastmaken aan een muur of een frame langs de weg.

Een zeildoek is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het blijft goed in wind en weer. Een zeildoek is zo stevig dat je hem opnieuw kunt gebruiken. Een zeildoek is van sterk materiaal en biedt goede kwaliteit. Als je eenmalig uitgeeft voor een zeildoek zul je er zeker geen spijt van krijgen. Doordat er speciale printers worden gebruikt kun je goeie kwaliteit zeildoeken eruit halen. Meer info over sublimatieprinters kun je online vinden.

Er zijn verschillende soorten spandoeken. De meest gebruikte zijn de gevelframes en vrijstaande frames. Bij een gevelframe heb je keus tussen twee verschillende systemen. Een van de systemen geeft meer uitstraling, de robuuste uitstraling. Deze wordt met rubbers in een aluminium buizenframe geplaatste. Wil je geen rubbers dan kun je kiezen voor aluminium profielen. In beide gevallen is het mogelijk de spandoeken te wisselen zonder de frames te demonteren. Bovendien zijn beide opties op vrijwel iedere ondergrond te monteren.

De vrijstaande frames kunnen volledige op maat gemaakt worden en op iedere ondergrond geplaatst worden. Het spandoek in het frame spannen zich met rubbers. Een frame is op zachte ondergronden stevig te monteren door ons unieke en zelf ontwikkelde manier van verankeren. Op een harde ondergrond houdt het frame op zijn plek door gewicht te plaatsen in het frame. Ongeacht welke ondergrond blijft het frame stevig bevestigd en bestendig tegen weer en wind.

Soorten Zeilen

De Spandoekenspecialist onderscheidt verschillende soorten spandoeken:

Zeilen op maat

Geheel op maat, in elk gewenst formaat, aantal en afwerking, enkelzijdig en dubbelzijdig. Afhankelijk van jouw design kun je de grootte bepalen van je zeildoek.

Muurframe met zeil

Dit zeil wordt geleverd inclusief een aluminium frame, koppelstukken, muurbeugels, elastieken/spinhaken. Dit is een mooie vorm van reclame maken.

Vrijstaand zeil met frame

Een zeil met vrijstaand frame van aluminium buizen inclusief met koppelstukken en elastieken.

Zeil voor een speciale gelegenheid

Maak een zeil dat volledig past bij jouw wensen en aansluit op de gelegenheid.

Budget zeilen

Deze zeilen zijn zeer geschikt voor tijdelijk en promotioneel gebruik.

Waar zijn zeildoek banners populair?

Het wordt meestal aangetroffen in minder ontwikkelde of landelijke gebieden waar technologie en media niet zo geavanceerd zijn. Ze worden ook aangetroffen in gebieden met veel mensen verkeer.

Hoe maak ik een zeildoek spandoek interessant?

Het moet kleurrijk zijn en goede graphics hebben. Woorden moeten duidelijk en leesbaar zijn. Zinnen moeten kort en eenvoudig zijn voor lezers om te begrijpen. Een zeildoek reclame is heel snel te regelen. Het is binnen 1 tot 3 dagen af. Je kunt daarna genieten van de mooie reclame.